Werken bij lunet zorg

Vrijwilligers

Wil je vrijwilliger worden bij Lunet zorg?

Vrijwilligers zijn voor ons een welkome en zeer gewaardeerde aanvulling op onze professionele ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking. Als vrijwilliger draag je belangrijk bij aan het verbeteren van de leefkwaliteit van cliënten. Dit kan zowel individueel met een cliënt als in groepen, of bij activiteiten. Je geeft emotionele en praktische steun, helpt bij het uitbreiden van hun sociale netwerk en betrekt hen in de maatschappij. De mogelijkheden voor vrijwilligers zijn bijzonder uitgebreid.

Meedenken over vrijwilligerswerk

Ook nodigen we uit om mee te denken over het vrijwilligerswerk. Als vrijwilliger ben je een uitstekende ambassadeur voor ons. Bovendien zijn veel vrijwilligers de schakel tussen Lunet zorg en de wijk.

Vrijwilligerswerk is bijzonder!

Als vrijwilliger kun je altijd rekenen op ondersteuning door professionals. Wij zijn ons ervan bewust dat je als vrijwilliger niet alleen iets komt brengen, maar ook komt halen. Het werk kan jou dan ook het nodige opleveren: een zinvolle tijdsbesteding, het benutten van je talenten, nieuwe ervaringen, contacten en vriendschappen. Dat maakt vrijwilligerswerk zo bijzonder!

Wil je vrijwilliger worden of wil je meer informatie?

Wil je meer weten en heb je zin en tijd om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Neem dan contact op met de Consulent vrijwilligers via 088 551 56 10 of vrijwilligerswerk@lunetzorg.nl. De consulent nodigt je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we de mogelijkheden, jouw voorkeur en interesses.